Nekatera sporočila imajo smisel samo v določenem okolju.

Sporočila vežite na lokacijo.

Želite vašim strankam poslati sporočilo, ko gredo mimo vaše trgovine, ali se udeležijo dogodka, ali čakajo na letališču? Bi jih radi privabili v vašo poslovalnico in jim ponudili poseben popust, ko so v bližini? S KumuluzCCM lahko sporočila pošljete strankam takrat, ko so na določeni lokaciji. Preprosto in učinkovito!
Pošiljanje sporočil na pravem kraju. Nekatera sporočila imajo smisel samo v določenem okolju. KumuluzCCM podpira pošiljanje e-poštnih, SMS ali mobilnih obvestil glede na lokacijo prejemnika.
Pošiljanje pravih sporočil, pravim strankam, ob pravem trenutku s pomočjo najsodobnejšega algoritma za spremljanje geo-lokacije strank. KumuluzCCM vključuje nastavitve za pošiljanje mobilnih obvestil, ko stranka vstopi, zapusti ali se določen čas nahaja na določeni lokaciji. Tako lahko stranko s personaliziranim sporočilom obvestite o posebni ponudbi, ko se sprehodi mimo vaše izložbe. Ali pa jo glede na nakupovalni seznam vodite skozi vašo trgovino in s tem občutno izboljšate nakupovalno izkušnjo. Prednosti lokacijsko vezanih sporočil so številne. S spremljanjem lokacije strank lahko ugotovite, kako pogosto in kdaj kupci obiskujejo vašo trgovino in jih spodbudite k nakupu z individualnimi (nagradnimi) e-poštnimi, SMS in mobilnimi obvestili.
Loading...