Pregled funkcionalnosti

Če ne zmorete zagotoviti potreb vaših strank, bodo odšle drugam. Menjava ponudnikov je danes enostavna kot še nikoli. Glede na raziskave je 9 od 10 strank pripravljenih plačati več, če jim je zagotovljena boljša uporabniška izkušnja.
Sodobni načini komunikacije in sodelovanja s strankami so drugačni kot včasih – upoštevajte jih!
Strankam danes klasičen način trženja blagovnih znamk in splošno oglaševanje ponudbe ne zadostuje več. Pričakujejo aktivno, pozitivno, nemoteno in osebno dvosmerno izkušnjo. Za uresničitev pozitivne uporabniške izkušnje, morajo tržniki uporabiti svoje podatke in izrabiti moč različnih komunikacijskih kanalov za osebno in relevantno komunikacijo s strankami. Stranke so v stiku z vašim podjetjem v daljšem časovnem obdobju in prek različnih kanalov (tako digitalnih kot klasičnih), npr. spremljajo ponudbo na vaši spletni strani, pokličejo v klicni center ali se obrnejo na prodajalca v trgovini. Ne glede na način ali čas, ki ga stranke izberejo za sodelovanje z vami, morate zagotoviti pozitivno uporabniški izkušnjo, s katero boste povečali pripadnost strank vaši znamki. In KumuluzCCM vam pri tem pomaga.
KumuluzCCM je odlično orodje za obveščanje vaših strank o produktih in storitvah, s katerim boste povečali prodajo in tržni delež. Ker se KumuluzCCM integrira z ostalimi sistemi, iz katerih pridobiva podatke o strankah in analitično spremlja vse kampanje, bo vaša komunikacija z njimi kvalitetna in osebna, s čimer boste poskrbeli za dobro uporabniško izkušnjo in poskrbeli za zadovoljstvo vaših strank. Z zbiranjem podatkov in kreiranjem profilov strank vam KumuluzCCM pomaga razumeti njihove želje in potrebe. S pošiljanjem sporočil in komunikacijo, ki je na podlagi zgrajenih profilov prilagojena posameznim strankam, se boste s strankami povezali na poseben nevsiljiv način, hkrati pa gradili na vaši digitalni prepoznavnosti in povečali moč blagovne znamke. KumuluzCCM spremlja uspešnost poslanih kampanj v realnem času, kar vam omogoča hitre in takojšnje odločitve. Na ta način KumuluzCCM poskrbi za učinkovito sodelovanje s strankami, njihovo zvestobo, dolgotrajno pripadnost in obojestransko zadovoljstvo.
KumuluzCCM je orodje za komunikacijo in povezovanje s strankami. Omogoča ciljno pošiljanje e-pošte, SMS in mobilnih obvestil in enostaven prehod med komunikacijskimi kanali. KumuluzCCM vam pomaga ustvariti personalizirana in kontekstno odvisna sporočila, relevantna in interesantna za vaše stranke. Uporabite lahko pripravljene ali shranite svoje predloge sporočil, ki bodo kreiranje kampanje še pohitrile. Sporočila lahko pošljete takoj ali ob določenem času. Sporočila lahko vežete tudi na lokacijo in strankam pošljete sporočila, ko fizično vstopijo, zapustijo ali preživijo določen čas na določeni geografski lokaciji, npr. ko gredo mimo vaše trgovine ali agencije. Odziv strank na vašo kampanjo lahko spremljate in analizirate preko nadzorne plošče sproti, vsi statistični podatki se posodabljajo v realnem času.

KumuluzCCM na podlagi statističnih analiz in integracije z vašimi internimi sistemi izdela profil strank, ki med drugim vključuje njihovo obnašanje, preference, zanimanja, kdaj in kje berejo sporočila, njihove odzive in podobno. Natančni profili strank omogočajo napredno segmentacijo strank in s tem pošiljanje pravih sporočil pravim naslovnikom z uporabo pravih kanalov. Na ta način lahko kreirate sporočila, prilagojena posameznim strankam in z njimi ustvarite pristno komunikacijo, tesnejše sodelovanje, zvestobo strank in obojestransko zadovoljstvo.

Potek komunikacije

Pošiljanje sporočil je enostavno.

Komunikacijski kanal

E-poštno, SMS sporočilo, mobilno obvestilo ali privzeti kanal?

Podrobnosti sporočila.

Specificirajte zadevo, čas pošiljanja itd.

Vsebina

Sestavite ali uvozite vsebino vašega sporočila

Pošljite

Preglejte sporočilo kot ga bo videl uporabnik in ga pošljite.

Sledite uspešnosti pošiljanja

Sledite statistikam, ki so vam pomembne in spremljajte uspešnost vaše interakcije s strankami.

Loading...