Spremljajte in optimizirajte uspeh vaše kampanje, v realnem času.

Prikazano z intuitivnimi grafi.

Za vsako poslano kampanjo spremljajte, kdaj in koliko sporočil je bilo poslanih, prebranih ali zbrisanih. Spremljajte povezave, ki so se zdele vašim strankam najbolj zanimive. Oglejte si, kdaj, kolikokrat in kdo je kliknil na povezavo. Izberite si časovno obdobje pregleda, primerjajte uspeh kampanj ali analizirajte uspeh kampanje glede na izbrani kanal pošiljanja. Vsi statistični podatki so navedeni v preglednih tabelah in vizualizirani z intuitivnimi grafi.
S KumuluzCCM zajemite in se odzovite na povratne informacije strank. Nadzorna plošča omogoča spremljanje, katera in kdaj so bila sporočila prebrana, posredovana ali izbrisana. Omogoča spremljanje klikov na povezave, gumbe ali sodelovanje v anketah. Vse to v realnem času. Trendi so prikazani na vizualen način, z uporabo sodobnih grafov. Odgovori se shranjujejo in analizirajo avtomatično, tako da lahko rezultate spremljate v realnem času. KumuluzCCM vam z uporabo A/B testov pomaga oceniti, s kakšno vsebino, obliko in izbranim kanalom komunikacije, boste dosegli največji odziv strank.
Nadzorna plošča za spremljanje učinkovitosti kampanje. KumuluzCCM omogoča spremljanje uspeha kampanje v realnem času in samodejno generiranje poročil v PDF formatu. Prek nadzorne plošče lahko spremljate število poslanih sporočil, odstotek prebranih, posredovanih in zavrnjenih sporočil. Na voljo je pregled, kolikokrat in kdaj so uporabniki kliknili na vsebino sporočila (slike, video, URL povezave). Nadzorna plošča omogoča pregled vseh in vsakega posameznega odgovora na poslano sporočilo. Pregled statističnih podatkov je mogoč za različna časovna obdobja. Statistična poročila so pospremljena z sodobnimi grafi, s katerimi boste zajeli učinkovitost kampanje že z enim pogledom.
Loading...