Izraba podatkov iz digitalnih virov.

Tako boste stranke bolje spoznali.

Kontakte vaših strank uvozite ali pa jih direktno integrirajte z vašimi sistemi in podatkovnimi bazami. Na voljo so APIji za varno integracijo z zalednimi sistemi.
Preprosto upravljanje podatkov strank v realnem času. KumuluzCCM omogoča preprosto integracijo s sistemi CRM in drugimi zalednimi sistemi, iz katerih črpa podatke o vaših strankah. KumuluzCCM za vsako stranko izdela profil, ki se sproti posodablja glede na interakcije, preference, intenzivnost komunikacije, zanimanja, lokacijske in demografske podatke. Takojšen pregled, analiza in kategorizacija podatkov o strankah omogoča natančno segmentacijo strank, in to v realnem času.
KumuluzCCM je platforma, s katero boste bolje spoznali svoje stranke in njihove potrebe. KumuluzCCM ponuja možnost, da boste podatke iz digitalnih virov najboljše izrabili in iz njih izluščili nova znanja, s katerimi boste odkrili nove načine sodelovanja s strankami. Integracija z zalednimi sistemi in napredni algoritmi za odkrivanje znanj iz podatkov omogočata izdelavo natančnih profilov vaših strank. Z analizo profila strank vam KumuluzCCM pomaga zgraditi dolgotrajen pristen odnos z vsako stranko posebej, ki bo nadomestil generično pošiljanje instant sporočil. Z uvedbo konsistentne personalizirane komunikacije prek e-pošte, SMS in mobilnih obvestil boste svoje stranke obdržali in pridobili nove ter hkrati povečali moč blagovne znamke. Zveste in zadovoljne stranke pa za vaše podjetje pomenijo dolgotrajno rast prodaje in večji dobiček.
Loading...