Priprava kampanj še nikoli ni bila lažja.

Preprosti urejevalniki za napredne funkcije.

KumuluzCCM ima intuitiven uporabniški vmesnik in je preprost za uporabo. Zasnovan je tako, da za njegovo uporabo ne boste potrebovali pomoči IT in tehničnega osebja.
Pošiljanje sporočil je enostavno in brez presenečenj. Priprava kampanje za vse kanale hkrati. KumuluzCCM vsebuje preproste urejevalnike in takojšen predogled vsebine sporočila. Še hitreje gre z uporabo predlog. Na voljo so vnaprej pripravljene grafične predloge, shranite lahko tudi svoje. Prav tako lahko uvozite HTML predloge, ki jih je pripravil vaš oblikovalec.
Z uporabo vgrajenih urejevalnikov boste ustvarili sodobna e-poštna, SMS in mobilna sporočila, ki bodo navdušila. Z urejevalniki, ki jih ponuja KumuluzCCM, lahko na preprost intuitiven način ustvarite sporočila, ki bodo zagotovo pritegnila pozornost vaših strank. Urejevalnik omogoča urejanje golega besedila, uvažanja HTML in CSS datotek, kot tudi dodajanje slik, avdio in video vsebin na preprost povleci-in-spusti način. Podprto je vstavljanje sledljivih povezav za pomoč pri merjenju učinka kampanj. Urejevalnik samodejno optimizira vsebino sporočil za različne formate prikaza in nudi takojšen predogled sporočila.
Naj bo komunikacija s strankami osebna. Naslovite svoje stranke z imenom, počutile so bodo bolj povezane z vami. Personalizacija je v KumuluzCCM podprta z enim klikom.
Loading...