Komu?

Vašim ciljnim strankam. Segmentirano. Natančno.

Sporočilo lahko pošljete vsem vašim strankam. Za večji učinek sporočilo pošljite ožjemu krogu strank, ki jih bo ponudba bolj zanimala, ostalih pa ne zasipajte z nepotrebnimi sporočili. KumuluzCCM omogoča segmentacijo strank. Pošljite pravo sporočilo pravemu krogu ljudi glede na njihov profil, nivo sodelovanja v preteklih kampanjah, trenutno lokacijo in ostale značilnosti obnašanja.
KumuluzCCM za vsako stranko ustvari profil, ki ponuja holističen pregled njegovih interakcij. Profili so integrirani s sistemi CRM in podatkovnimi bazami, od koder črpajo podatke o strankah. Tako boste stranke dosegli ob pravem času in s pravimi predlogi.
Pošiljanje sporočil v pravem kontekstu. Platforma integrira podatke o vaših strankah iz CRM sistemov in internih podatkovnih baz ter na podlagi zajetih informacij in podrobnega spremljanja zgodovine interakcij ustvari natančen uporabniški profil. KumuluzCCM ustvari dinamične segmente strank, ki se posodabljajo glede na podatke, zajete v realnem času. Segmentacija strank temelji na trenutnih, najnovejših podatkih o strankah, njihovi lokaciji, njihovih dejanjih in obnašanju. Sporočila ciljnim strankam bodo definitivno relevanta in obenem osebna, saj KumuluzCCM podpira orodja za personalizacijo sporočil.
Loading...